IR-Partner

Om Oss

IR-Partner grundades för att hjälpa noterade och onoterade börsbolag att nå ut till en större fokusgrupp av investerare.

Businesswoman with Smart Phone and Electric Scooter in The City.
Om oss

IR Partner

Ett mordernt företag som hjälper dig med din marknadsföring

IR-Partner grundades för att hjälpa noterade och onoterade börsbolag att nå ut till en större fokusgrupp av investerare. I stället för att begränsas av gammalmodiga marknadsföringsstrategier som tidigare dominerat marknaden  så arbetar vi nyskapande; som på ett mer effektivt sätt speglar dagens marknad.

Nå ut till 350 000+ unika aktieintresserade

Är du nyfiken på våra paket?

Achievement

Varför just IR-Partner?

I dagens marknad finns det ingen annan som kan tillhandahålla en helhetslösning som är anpassad till framtidens sätt att kommunicera och interagera med aktieintresserade.

Marknaden är evigt föränderlig och med dessa intensiva börsår som ligger bakom oss har det växt fram ett förändrat marknadsföringsbehov som följer med teknologin i samma takt. Det är här vi kommer in, genom att bygga upp er image mot marknaden via upparbetade kanaler och unika plattformar, som ingen annan kan erbjuda.

Vi är oerhört stolta över att nå ut till 350 000+ aktieintresserade!

0 +
Nöjda kunder
0 +
Aktieintresserade
0 +
Års erfarenhet
0 %
Passion
Vår

Vision

Vår vision är att vara den banbrytande och ledande marknadsföringsbyrån ut mot börsbolag genom att på ett enkelt och transparent sätt uppnå marknadsspridning, medvetenhet och förståelse för samtliga av våra uppdragsgivare.

Vi avser att vara ledande på digitaliserade plattformar, video/podcast-kommunikation, marknadsspridning gentemot retail-segmentet.

Businesswoman